Címlap Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Írjon nekünk

Ma 2017. Június 25.
Vasárnap, Vilmos napja van.Címlap arrow Fórum arrow Dévaványa Város fórumaarrow Egyéb Témákarrow Kié lesz a 21. század?
Kié lesz a 21. század?
Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
Hírek:
 
Oldalak: 1 2 3 [4]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kié lesz a 21. század?  (Megtekintve 37094 alkalommal)
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #120 Dátum: 2016-02-19, 16:31:49 »

Február 14.

"Törökország hadat üzent Szíriának" - szakértők szerint egy szomszéd állam és egy szuverén ország hadseregének bombázása HADÜZENET !
Ezen kívül egyértelmű elköteleződés és hadművelet a terroristák segítésére... Szíria az ENSZ segítségét kéri...

Minden jel arra mutat, hogy Törökország (mint NATO-tag) célja Oroszország provokálása és bevonása a háborúba. Valószínűleg az orosz vadászgép lelövése is már erre irányult, csak az orosz higgadt válasz miatt ez nem jött be... Most Törökország nyílt támadásba kezdett.... Hátukban Szaúd-Arábia, Katar és az USA segítségével.....(VilagHelyzete)

https://www.rt.com/news/332414-turkey-continues-shell-kurdish/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #121 Dátum: 2016-02-19, 16:33:16 »

Február 16.

Angela Merkel német kancellár óva intette hétfőn az V4 államait attól, hogy a macedón-görög határ lezárását szorgalmazzák a menedékkérők előtt.

„A migránsok mozgása szempontjából fontos schengeni külső határ Törökország és Görögország között húzódik. Egyszerű lenne egy olyan országban, mint Macedónia, ami nem is tagja az EU-nak, egy védőkerítést építeni. Nem gondolva arra, hogy ez milyen vészhelyzetbe sodorná Görögországot. És ez nemcsak, hogy nem európai magatartás, de nem is oldaná meg a problémáinkat” – mondta a német kancellár a Stuttgarter Zeitungnak.

Merkel kijelentésével a közép-európai EU-tagállamoknak mond ellent, amelyek szükség esetén a macedón határon tartóztatnák fel a migránsokat, ha erre sem Törökország, sem Görögország nem képes vagy nem hajlandó. Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter pénteken Szkopjében is emellett foglalt állást.

Merkel is elismerte, hogy Görögország eddig nem tett eleget kötelezettségeinek az EU külső határainak védelmében. „Segíteni akarunk Görögországnak, hogy ezen javítani tudjon” – mondta.

A kancellár szerint Európának most azt kell eldöntenie, milyen szerepet akar játszani a világban; olyan kontinens akar lenni, amely elzárkózik, majd országai még össze is vesznek egymással, vagy pedig olyan, amely kiáll értékei és érdekei mellett és eszerint is cselekszik.

„Mélységes meggyőződésem, hogy az általam választott irány országunk és Európa számára is helyes, és lépésről lépésre célba érünk” – szögezte le, és újból kiállt a Törökországgal való szoros együttműködés mellett.
„Közösen szeretnénk az illegális bevándorlást lehetőleg erőteljesen korlátozni. Cserébe viszont nekünk, európaiaknak is készen kell állnunk, hogy törvényes úton, Ankarával egyeztetve befogadjunk bizonyos számú menekültet Törökországból” – ismertette elképzelését a német kancellár, elismerve ugyanakkor, hogy egyelőre ennek csekély az európai támogatottsága. (MTI)
Világhelyzete
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #122 Dátum: 2016-02-19, 16:35:14 »

Február 16.

350.000 katona, 20.000 tank, 2450 repülő és 460 katonai helikopter gyűlt össze Szaúd-Arábia északi részén, ahol repüléstilalmi övezetet hoztak létre a 18 napig tartó egyesített hadgyakorlat idejére, mely a térségben valaha tartott legnagyobb katonai művelet.... Sok szakértő egy Szíriát lerohanó invázió előkészületének, de áttételesen Törökország Szíria elleni támadásával és bombázásával a mostani eseményekre akár III. Világháború előszobájaként tekintenek....

Szaúd-Arábia, az Arab Emirátusok, Egyiptom, Jordánia, Bahrein, Szudán, Kuvait, Marokkó, Pakisztán, Tunézia, Omán, Katar, Malajzia vesznek részt elsősorban a katonai "erőfitogtatásban"....

(Nem szeretem az Infowars-t a propaganda miatt, de sok elolvasandó al-cikket és linket tartalmaz a hír, ezért osztom meg innen..... /SBG Buddha-VilagHelyzete/ )


Február 18.

Ha ez így megy tovább Törökország lehet a közel-keleti háború kirobbanásának gyújtózsinórja...Szíria pedig a detonátor....
A bomba hatósugara pedig kihat majd az egész világra....

Azt hiszem indokolnom sem kell, mennyire veszélyes a helyzet most a világ számára abból a háborús zónából kiindulva, ahol Bashar al Asad elnököt eltávolítani szándékozó CIA és NATO vívja harcát szunnita - wahabita Szaúd-Arábiával Törökországgal 'megspékelve' + egy előretolt ISIS-Iszlám Állam terrorbrigádokkal kiegészítve.....
és áll szemben /az ezek felszámolására valamint Szíria, mint állam megvédésére/ behívott orosz légierővel...Irán (egyelőre csendes) támogatásával.....

Azzal, hogy Törökország (mint NATO-tag ) hadat üzent és bombázza Szíriát, innentől nagyon úgy néz ki nincs megállás....
Ha valaki figyeli a magyar és nyugati médiában is a híreket láthatja, hogy már kőkemény háborús propaganda zajlik, ahol ("nyilván") a helyzet súlyosságáért egyedül Oroszországot emelik ki, figyelmeztetik, teszik felelőssé... civil áldozatokat, lebombázott kórházakat bevillantva.... bla...bla...bla....

Mintha csak egy filmet látnánk, amit Lengley-ben egy irodában szerkesztenek..... ! És pontosan....

Vajon milyen következményekkel járna, ha viszontválaszban Ankarát vagy Isztambult bombáznák a szír kormányerők orosz légi támogatással....? és egy esetleges szaúdi beavatkozásra orosz bombák potyognának a szaúdi Riyádra - mintegy "elősegítve a diktatúra demokratikus átalakulását olyan 'jó amerikai-módra'.... "

Vajon meddig tart, míg a sorozatos provokációkra és támadásokra higgadtsággal (és semmit nem lépve) tud reagálni Szíria, Oroszország, Irán .... ?

A kérdés csak az, vajon mi a terv ? Mert nagyon nem úgy néz ki, hogy a terv és a jövő a kedélyek lecsillapítása és a helyzet konszolidálása,... hanem éppen ellenkezőleg....

Az esti terrortámadás Ankarában ebben csak egy szimpla napi epizód ... ! A 28 halott és 61 sebesült már csak egy szalagcím a számunkra...

Az elkövető kilétét 'már kívülről' előre tudjuk.... Természetesen vagy szír vagy Szíriából kell érkezzen, jobb esetben kurd nemzetiségű , de még az is lehet, hogy orosz és szír útlevél lesz a zsebében..........

Ez csak egy napi epizód a háttérhatalom tervében ! Nap pedig lesz ma is, sőt lesz holnap is, de az események olyan irányba haladnak, amilyen napokat senki nem kíván senkinek..... SBG Buddha jegyzete-VilagHelyzete)


http://tvhir.com/350-ezer-katona-20-ezer-tank-2450-repulo-ez-tenyleg-egy-szimpla-hadgyakorlat-lenne/
Húsz országból érkeznek katonai erők a szaúdiakhoz a következő néhány órában egy közös katonai gyakorlat miatt, jelentette vasárnap a szaúdi hírügynökség. Résztvevők:
-Szaud-Arábia
-Jordánia
-Bahrain
-Senegal
-Oman
-Qatar
-Egyesült Arab Emirátusok
-Szudán
-Kuvait
-az Maldív
-Marokkó
-Pakisztán
-Csád
-Tunézia
-Comoro szigetek
-Djibouti
-Malaysia
-Egyiptom
-Mauritánia
-Mauritius
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #123 Dátum: 2016-02-19, 16:39:55 »

Február 19.

“Ha arról van szó, hogy Törökország vagy Szaúd-Arábia támadni akar-e vagy sem, akkor az igazság az, hogy ennek a két országnak mi nagyobb súlyt adunk mint amekkora az valójában, mintha ennek a két országnak lenne egyáltalán bármi függetlensége vagy térképet változtatni tudó szabad akarata.
Ez a két ország csupán két végrehajtó csatlós, amiknek a feladata a hangoskodás zsarolás céljából.

Ha megengedett lett volna ezeknek, hogy támadhassanak, akkor régóta, legalább is hónapok óta támadtak volna.

Tehát mi nekünk itt ezeknek a gazdáját kell figyelembe vennünk. Tudnunk kell, hogy van-e szándéka a gazdának egy ilyen háborúba belemenni a nagy hatalmak között vagy sem. És nem mellékes hatalmakkal ütközni, amelyeknek csak annyi a szerepük, hogy végrehajtsák azt, amit a gazdák kérnek tőlük.” Dr. Bashar Al-Assad
Világhelyzete

Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #124 Dátum: 2016-02-20, 19:30:38 »

Német újságíró:"Multikultisztánt csinálnak nekünk" - A globalizáció legfőbb érdeke a nemzetállamok kiiktatása
http://situationoftheworld.blogspot.hu/…/nemet-ujsagiromult…
"Ha egy kormány le akarja váltani a népet, arra csak egy válasz adható: a népnek kell leváltania a kormányt" – mondta Jürgen Elsässer német író, újságíró, publicista, a Compact magazin kiadója és főszerkesztője.
1990-ig, tehát az újraegyesítésig Németországban négymillió külföldi élt, zömmel törökök. Jelenleg 16 millió külföldi él ott. Tudták ezt?
Európában Multikultisztán lesz!

Elegem lett, amikor úgy döntöttem, olyan újságot akarok szerkeszteni, ami sem nem bal-, sem nem jobboldali, hanem egyszerűen csak értelmes.
– Erre nagy szükség lehet Németországban.
– Annál is inkább, mert Németország extrém fenyegetésnek van kitéve. Maga a német államiság is, de főleg a nép.
– Ki fenyegeti?
– A kormány, amelyik a saját népe ellen fordult. Angela Merkel kormánya bűncselekmények sorozatát követi el.

– Kemény szavak. Mire gondol?
– Sok bűnöző kormány van a világon. Az USA, Törökország, Szaúd-Arábia, Izrael. De ezeknek a kormányoknak a kriminális politikája kifelé irányul. A mi kormányunk viszont a saját népét teszi tönkre.

"A bevándorlók száma tehát megnégyszereződött, de a fiatalok körében, mindenekelőtt az iskolákban még drámaibb a helyzet: a bevándorlók itt már többségben vannak. Ez a folyamat idestova 25 éve zajlik, de most hatalmas lökést kapott, mivel egyetlen év alatt közel kétmillióan jöttek. A kormány ugyan csak 1,6 millióról beszél, de mivel nem tudja a folyamatokat kontrollálni, a pontos számokat sem ismeri. Ez az egész légkör, a balliberális eszmerendszer, a liberalizmus, a genderprogram milliókat vonz ide Afrikából, az iszlám országokból, hogy a végén megsemmisítsék a jelenlegi Németországot (és Európát)..." /Világhelyzet/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #125 Dátum: 2016-02-20, 19:33:06 »

Több mint 5000 Szíriában és Irakban kiképzett militáns harcos járja szabadon jelenleg Európa utcáit. A terrorfenyegetettség soha nem volt ilyen magas az elmúlt évtizedekben és teljesen valós, hogy az ISIS - ISIL Iszlám Állam terrortámadásokat fog végrehajtani Európában- figyelmeztetett az Europol igazgatója, Rob Wainwright .../Világhelyzete/

https://www.rt.com/news/333079-europe-5000-jihadists-europol/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #126 Dátum: 2016-02-21, 18:59:04 »

Már a fehér búrok is menekülnek Dél-Afrikából a népirtás elől... De hová készülnek ? Magyarországra.

PROJECT NOVA EUROPA: „Örömmel jelentjük”, írja a dél-afrikai portál, hogy Louis Meintjies a TAU-SA dél-afrikai agrárszövetség elnöke és helyettese, Henk van de Graaf, február utolsó hetében Magyarországra utazik a búr gazdálkodók magyarországi letelepedése ügyében.

Tervükhöz az egész világról kaptak pénzügyi támogatást. Január 21-én „Segítsd a búrokat: küldj delegációt Magyarországra!” névvel indult akciójukhoz.

Azóta nem csak dél-afrikai gazdák, de más európai származású dél-afrikai állampolgárok is csatlakoztak.

Az indok: „Kelet-Európát azonosítottuk azon térségként, amely a legnagyobb potenciált nyújtja, hogy egy olyan európai bástya legyen, amelyben az európai nép és civilizációja fennmaradhat”. /Világhelyzete/

https://szabadriport.wordpress.com/2016/02/19/26433/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #127 Dátum: 2016-02-21, 19:02:14 »

A bevándorlók többsége férfi és nagyon türelmetlenek, hangosabb szóváltásba is keveredtek a rendőrökkel. A migránsok célja, hogy Magyarország területére jöjjenek.

A szerb-horvát határon az éjszaka összetűzés is volt, mentők is érkeztek a táborba. Hajnalban a türelmetlen bevándorlók gyalog indultak tömegesen az autópálya felé, hasonlóan, mint az ősszel Budapesten. Sok olyan is volt köztük, akiket Európából egyszer már kitoloncoltak.

A szerb rendőrök közölték a migránsokkal, hogy buszokat küldenek értük és visszaviszik őket a táborba. Aki a táborban van, azokat elszállítják Magyarországra, aki nem lesz a táborban, nem mehet Magyarországra, ezt mondták nekik.

Remélhetőleg ehhez lesz egy-két szava még a magyar hatóságoknak is ! (VilagHelyzete)

http://www.hirado.hu/2016/02/21/nagy-a-keszultseg-hangos-szovaltas-volt-a-magyar-szerb-hataron/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #128 Dátum: 2016-02-28, 08:42:53 »

Utcai háború lehet Norvégiában – A létrehozott önvédelmi “Odin katonái” nevű csoport ellen “Allah katonái” néven szerveznek csoportot a bevándorló iszlamisták.

Norvégiában iszlamisták már szervezik a norvég önvédelmi csoportosulás az “Odin Katonái” ellenfelét az úgynevezett “Allah Katonáit” !

Allah Katonái ruháján látható lesz az Iszlám Állam zászlaja is. A csoport közleményében az olvasható, hogy ez a lépés válasz a hitetlen katonáknak. A közleményben az is szerepel, hogy Allah Katonái a skandináv városok utcáin fognak járőrözni és megvédik a muszlimokat a rájuk támadó hitetlenektől.

A norvég rendőrség egyenlőre nem kommentálta a szervezet megalakulását.

Hadia Tajik Norvégia munkaügyi helyettes vezetője annyit mondott az esettel kapcsolatban, hogy az ország semmilyen félkatonai szervezetet nem tűr el, mindegy hogy a neve Odin vagy Allah. /Világhelyzete/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3465598/Islamists-form-Soldiers-Allah-group-Norway-response-controversial-Soldiers-Odin-reveal-uniform-featuring-ISIS-logo.html?ito=social-twitter_mailonline
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #129 Dátum: 2016-02-28, 08:45:03 »

Pán­cé­lo­zott ka­to­nai gépek jár­őröz­nek pén­tek dél­után óta a ma­gyar-szerb határ hazai sza­ka­szán. A fo­ko­zott ké­szült­ségre az egyre sú­lyo­sabbá váló mig­ráns­hely­zet miatt volt szük­ség.

Péntek délelőtt több ezer menekült tört ki az egyik görög táborból, majd gyalog elindultak Macedónia felé. Azóta is tart a lezárt határnál a feltorlódott bevándorlók tiltakozása...
Az aggasztó fejlemények hallatán először Szerbia vezetett be rendkívüli intézkedéseket. Kijelentették, hogy a hadsereget sem félnek bevetni a migránsok ellen.

Később kiderült, Horvátország és Szlovénia már csütörtökön jelezte a szerbeknek, szigorítanak befogadási szabályaikon. Szomszédaink ezentúl naponta maximum 500 migránst engednek át a határaikon. A magyar-szerb határon is szükség volt rendkívüli intézkedésekre. Megnövelték a katonák számát, és

A határ magyarországi szakaszát most páncélozott tankok is őrzik. /Világhelyzete/

http://ripost.hu/cikk-durvul-a-migranshelyzet-tankokkal-vedik-a-magyar-szerb-hatart/
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #130 Dátum: 2016-02-28, 08:46:21 »

A svéd kormány az összeomlásra készül – “Egy terven dolgozunk arra az estre ha kitör a káosz” - mondta a svéd miniszterelnök, Stefan Löfven.

"Ha az Unió nem nyújt segítséget Svédországnak, akkor elképzelhető, hogy kitör a káosz" -mondta miniszterelnök egy torslandai értekezleten.

"Fogy az idő és ha az Unió továbbra sem tud megegyezni a migránsok elosztásáról, Svédországból, Ausztriából és Németországból, akkor nagyon nagy probléma fog előállni ebben a három országban."

"Egy biztonsági terven dolgozunk, arra az esetre, ha továbbra sem sikerülne Svédországból elszállítani a bevándorlókat és a helyzet súlyossá válna."

Arra a kérdésre, hogy mit tartalmaz a terv, Stefan Löfve azt válaszolta, hogy ez az, amin dolgozunk.

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2549/swedish-pm-the-government-is-preparing-for-chaos.html
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #131 Dátum: 2016-02-28, 11:56:51 »

https://www.youtube.com/watch?v=h7hLisa3l64

Figyelem! Poloska a telefonodban!
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
erdoscsaba
Site Admin
Kiváló dolgozó!
*****
Hozzászólások: 202WWW
« Válasz #132 Dátum: 2016-02-28, 19:33:21 »

https://www.youtube.com/watch?v=h7hLisa3l64

Figyelem! Poloska a telefonodban!
Hatalmas hülyeség ez a videó!
Amit kikap az az NFC antennája Kacsint
https://hu.wikipedia.org/wiki/Near_Field_Communication
Naplózva

A Kormány az a szervezet, ami megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja! Magának!
A kormány mindig a javadat akarja! Az összes javadat!! A kormány privatizálja a hasznot, államosítja a veszteséget!
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #133 Dátum: 2016-02-29, 08:53:57 »

Igaz!!!!
Kicsit később fogtam a fejem.........!
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #134 Dátum: 2016-02-29, 20:38:10 »

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/egy-kinai-bankar-bejelentette-az-emberi.html#more

A múlt héten Zhou Xiaochuan, a kínai központi bank vezetője bejelentette, hogy Kína már nem rögzíti valutáját az amerikai dollárhoz. Helyette a kínai jüan egy széles valutakosárhoz lesz kapcsolva, mondta Zhou.

http://english.caixin.com/2016-02-15/100909181.html

Ez a látszólag misztikus váltás kiválthatja a dollár összeomlását, amely, ahogy Peter Schiff közgazdász fogalmazott, a "legnagyobb esemény lesz az emberiség történetében."

http://thelastgreatstand.com/2016/02/19/peter-schiff-dollar-collapse-will-be-the-single-biggest-event-in-human-history/

Az a tény, hogy az amerikai munkaerő 84%-a a szolgáltatási szektorban található (banki, kormányzati, kiskereskedelem stb) azt jelenti, hogy valójában nem csinálnak semmit. Más szóval az amerikaiak nem termelnek elég árut ahhoz, hogy fizessenek azokért a árukért, melyeket a világ többi részéről kapnak.

A vállalati propaganda média még mindig ragaszkodik ahhoz a hazugsághoz, hogy az Egyesült Államok a világ legnagyobb gazdasága, és Kína a második. Ez egyenesen fikció. A kínaiak például 11-szer több acélt termelnek mint az Egyesült Államok, és csak az elmúlt három évben több betont termeltek, mint amit az USA az egész 20. század során felhasznált.

A kínaiak úgy döntöttek elég volt, és valós fizetést követelnek az áruikért, nem az úgynevezett amerikai dollárt.
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #135 Dátum: 2016-03-25, 23:06:11 »

Van-e Magyarországon terrorveszély? Mire kell készülni Európában? Kérdések és válaszok

Egy kedves olvasó kérdezte az imént a VilagHelyzete FB-oldalán:
"Én a személyes véleményedre lennék kíváncsi egy esetleges magyarországi terrorcselekmény valószínűségére?"
Megpróbálok válaszolni, illetve elmondani, amit gondolok.

Személyesen én úgy gondolom, hogy jelenleg nem vagyunk elsődleges célpont. Kettős ok miatt:

1. a legfőbb ellenségek és támadási célpontok a terroristák számára az ellenük Szíriában és Irakban háborút viselő erők és azok központjai. Tudom, hogy NATO tagországként nem mentesülünk mi sem a felelősség alól, de korábban is leírtam itt, szeptemberben, "várjuk meg 2015 november végét, addigra meg kell történnie az első nagy terrortámadásnak", ami miatt azok is látni fogják már az összefüggéseket, akik eddig ezt csak riogatásnak gondolták... Nos megtörtént....

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/03/van-e-magyarorszagon-terrorveszely-mire.html


Valamint leírtam azt, hogy hogy Párizs után a következő célpont Brüsszel lesz, majd továbbra is elsődleges célpontok Párizs, aztán pedig Berlin mindenképp és Bécs, esetleg Róma, de Hollandia és Svédország is szóba kerülhet-úgy gondolom.
/A svédek ugyanis már-már aberrált módon liberálisak és az öngyilkos idiotizmust súroló módon toleránsak minden rájuk fenyegetést jelentő bevándorlóval, szélsőséges iszlám csoporttal szemben is...., így eleve ez ideális működést tesz lehetővé minden terroristának./
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #136 Dátum: 2016-03-27, 09:41:32 »

Orosz dokumentumfilm tárja fel a török-ISIS olajkereskedelem pénzügyi bizonyítékait

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/03/orosz-dokumentumfilm-tarja-fel-torok.html
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #137 Dátum: 2016-04-04, 08:02:15 »

Erdogan biztonsági csapata bizarr kísérletet tett, hogy elhallgattassák a török elnök ellen tüntetőket Washingtonban

A biztonsági személyzet bizarr támadásba lendült azon tüntetők ellen, akik Washingtonban Recep Tayyip Erdogan török elnököt terroristának nevezték, és megpróbálták túlkiabálni őket, valamint tönkretenni a transzparenseiket.
Videó a cikkben!

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/04/erdogan-biztonsagi-csapata-bizarr.html
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #138 Dátum: 2016-04-13, 18:01:06 »

A német közszolgálati tévécsatorna újabb mérföldkövet lépett át az ideológiai átnevelés leplezetlen gyakorlatában. Az eredmény már-már félelmetes.

http://mozgasterblog.hu/blog/a_tolerancia_agresszioja
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #139 Dátum: 2016-04-17, 11:54:31 »

2016 London a nagy urak kezdik átadni a város majd az országot az új lakóknak!

https://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48&feature=youtu.be
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #140 Dátum: 2016-06-03, 10:37:44 »

1 hét és indul Francia Labdarúgó Európa-Bajnokság 2016
Párizs külvárosait már háborús zónává alakították a muzulmán bevándorlók-amit nem mutat a főáramú média

Párizs külvárosait szabályos háborús zónává alakították a muzulmán bevándorlók és az ott folyó összecsapások már régen nem a munkajogi-reformok elleni tüntetésekről szólnak.... Egyszerűen elérkezett a pillanat, amikor a kulturális marxizmus megbukott..., amikor a gyarmatokról betelepült, perspektíva és jövő nélküli radikalizálódott hordák nekimennek az őket befogadó társadalomnak......

A főáramú média igyekszik tompítani a tüntetések és összecsapások valódi arcát, mintegy sztrájkként, szakszervezetek tiltakozásaként vagy tüntetéseként ábrázolni az utcákon folyó eseményeket.... A valóság sajnos ennél sokkal aggasztóbb és a jövőre nézve még annál is pesszimistább a kép, amit látunk. /Alternatív Hírek/

https://www.youtube.com/watch?v=grqMl0nK54M
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #141 Dátum: 2016-07-31, 06:46:25 »

PRIVATIZÁCIÓ - A film ! Elkészült a tényfeltáró dokumentumfilm a nemzet kiárusításáról!

Elkészült "a film"! Köszönöm Sevaster1-nek, hogy feltette. Mindenkinek érdemes megnézni!

Újra a Privatizáció. Bemutatja, hogyan játszották ki a nemzeti vagyont fillérekért külföldi magánérdekeltségeknek a privatizáció alatt a mindenkori politikusok. Mára bűnük jogilag elévült, ezért is készülhetett el a film.
A bűnözők szabadon élvezhetik egy egész ország megkárosításával szerzett vagyonukat. A dokumentumfilm angol nyelvű felirattal is megtekinthető.

Ilyen nagy volumenű tényfeltáró dokumentumfilm utoljára a "Háború a nemzet ellen" című 4 részes film volt, amit azóta remélhetőleg mindenki látott már!

https://www.youtube.com/watch?v=oCqxph1WdE4
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #142 Dátum: 2016-07-31, 06:47:39 »

A "Háromnevű"-Az érinthetetlen ember, avagy a maffia, mely irányította az ország szétrablását és a privatizációt

Felmerül egy olyan név, akit sehol nem emlegetnek, mégis "egyes fontos és pontos források szerint" kiemelkedő szerepe volt a rendszerváltás idején lezajlott privatizációban, avagy az ország vagyonának magánkezekbe juttatásában, ergo szétrablásában.
Ugyanis:
Dr. Hatvani Szabó János volt ennek az egésznek a koordinátora.

Mindenki úgy ismeri hogy a "háromnevű", A legfontosabb tényező az, hogy Ő és a Horn kormányhoz köthető emberek együtt rabolták szét Magyarországot.(akkor még oda kötődtek, azóta sok színt váltottak már).

Legfontosabb ismertetőjele, hogy senki nem mer róla beszélni, vagy egyszerűen - mivel sem közszerepet, sem szereplést nem vállal-szellemként tekinthetünk rá, aki a privatizáció irányítójaként milliárdos üzletekben juttatta magánkézbe az állami vagyont és alapozta meg saját hálózatát.

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/07/a-haromnevu-az-erinthetetlen-ember.html
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #143 Dátum: 2016-07-31, 06:49:26 »

 A "Háromnevű" és a rejtőzködő milliárdosok 2.rész-Nemcsak a privatizációban,de a vörösiszap-katasztrófában is benne voltak!

 A "Háromnevű"- Az érinthetetlen ember, avagy a maffia, mely irányította az ország szétrablását és a privatizációt - című cikk után újabb információkat teszek közzé, melyek csak tovább súlyosbítják azon "láthatatlan" személyek bűnlajstromát, akik nem csak Magyarország kirablásának tekinthető privatizációban játszottak szerepet, hanem az azt követő céghálózatok létrehozásában, a különböző politikai csoportokban és pártokban történő befolyásszerzésben.

És figyelem: Sokak megdöbbenésére még az ajkai (kolontári) vörösiszap-katasztrófához és a csepeli galvániszap-szennyezéshez és botrányhoz is közük van!

Nevezhetjük őket a Figyelő cikke alapján "rejtőzködő milliárdosoknak" is, bár ez egyáltalán nem érzékelteti és fedi le valódi tevékenységüket!

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/07/a-haromnevu-es-rejtozkodo-milliardosok.html
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #144 Dátum: 2016-10-08, 11:12:05 »

Amerika légicsapást tervez Szíriában, hogy a vesztésre álló terroristákat helyzetbe hozza és segítse.

https://www.youtube.com/watch?v=RE06bw41Hc8
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #145 Dátum: 2016-10-17, 21:58:15 »

https://www.youtube.com/watch?v=-wCwJ8pfXXo

"Megállítunk benneteket és olyan kemény módon győzünk le titeket, ahogyan még soha nem voltatok elverve azelőtt!
Efelől egy fikarcnyi kétségetek se legyen....!"
üzente az amerikai hadsereg vezérkari főnöke Oroszországnak.
Olyan háborús retorikával feltüzelt beszédet mondott az amerikai hadsereg vezérkari főnöke és tábornoka, Mark Milley, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni sem a szereplők súlya, sem a személy jelentősége és magának a beszédnek mondanivalója miatt sem.

A csoda és a felháborító, hogy erről a főáramú médiában ismételten teljes hallgatás van, kizárólag az alternatív média és hírportálok foglalkoznak az igazsággal...

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2016/10/sulyos-helyzet-az-amerikai-hadsereg.html


Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #146 Dátum: 2016-11-06, 19:25:53 »

Ilyen volumenű beszédet és kiállást a pénzhatalmi világelit ellen az elmúlt évtizedekben még nem láttunk elnökjelölttől, de befolyásos politikustól sem!
HUN:
https://www.youtube.com/watch?v=19d2bqCpqPM

Donald Tramp választási videója Alex Jones műsorában.
Forrás: The Alex Jones Channel
https://www.youtube.com/watch?v=t3PgJ...
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #147 Dátum: 2016-11-06, 19:29:09 »

Secret Service Swarms in to Protect Donald Trump After Scare in Reno 11/5/16
https://www.youtube.com/watch?v=eemJPPb8Otw
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #148 Dátum: 2016-11-06, 19:32:10 »

Assange:
- "A 2014 elején Clinton és kampánymenedzsere John Podesta között született emailről beszélünk. Ez az email azt állítja, hogy az ISIS-t Szaúd-Arábia és Katar KORMÁNYAI hozták létre. Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb email az egész "gyűjteményben". (Assange)

Assange: - "Minden komoly elemző tudja és még az USA kormányzata is egyetért abban, hogy bizonyos szaúdi emberek támogatják és hozzák létre az ISIS-t, de csel mindig abban van, hogy egyes szaúdi hercegek arra használják olajpénzeiket, hogy megtegyenek bármit, amit csak akarnak, még azt is, amit a kormány kifogásol.
Az emailek viszont arról szólnak és arról beszélnek ők is benne, hogy Szaúd-Arábia kormánya és Katar kormánya az az erő, mely létrehozta és alapította az Iszlám Államot (ISIS-ISIL)."

John Pilger:
- "Tehát azt mondja, hogy azok a kormányok melyek az ISIS-terrorállamot működtetik pénzeikkel, fegyvereikkel, ezek a szaúdi és katari csoportok a Clinton-Alapítványba dollármilliókat fizetnek be, majd velük az USA kormányzata minden idők legnagyobb fegyvereladási üzletét bonyolítja le?"

Assange:
- "Igen Hillary Clinton idején – és az e-mailek ennek jó részét dokumentálják – a világ legnagyobb fegyverüzletét Szaúd-Arábiával kötötték 80 milliárd dollár értékben. A fegyverszállítás értéke megduplázódott."

John Pilger:
- "Tehát csak, hogy tisztán láthassuk, még egyszer:
Azok akik a notórius terrorcsoportokat létrehozták ugyanazok, akik a Clinton-Alapítványt is az amerikai külügyminisztert is finanszírozzák, ezek ugyanazok a személyek..... (?)"

Assange:
- "Igen! pontosan!"
John Pilger:
- "Ez elképesztő!"

/Világhelyzete/

https://www.youtube.com/watch?v=k9xbokQO4M0
'Clinton & ISIS funded by same money' - Assange interview w/John Pilger (Courtesy Darthmouth Films)
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #149 Dátum: 2016-11-06, 19:33:39 »

Az Európai Unió Bizottsága még karácsony előtt szavazhat az első GMO (génmódosított) ültetvények létrehozásáról az EU-területén...
2 génmanipulált vetőmagról van szó:
Pioneer’s 1507 és a Syngenta’s Bt11
és egy korábban már elutasított GMO-vetőmag újraengedélyeztetéséről (MON810)...

Amennyiben sikerül a CETA után és annak "engedélye" és "kis kapuja" alatt létrehozni, ezek lehetnek az elmúlt 18 év tiltása után létrejövő első GMO-val fertőzött és génkezelt területek az Európai Unióban.....(VilagHelyzete)

http://www.gmwatch.org/news/latest-news/17312
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #150 Dátum: 2016-11-06, 19:37:58 »

Elgondolkodtató, de maradjon is így!

"Ti nem érzitek kicsit "furcsának", hogy 2 nappal az amerikai elnökválasztás előtt hirtelen minden médiából elkezdett 'áramlani' a komoly terrortámadás előkészítéséről szóló fenyegetés. Ahogy a hírekből lejön: Minden eddiginél nagyobb és konkrét államokat megnevező fenyegetésről van szó....
És már előre meg is nevezik a tettest: Az al-Kaida. Vagyis az a szervezet, amiről azért az amerikaiaknak a legtöbb fogalmuk van az Iszlám Államon kívül... Pedig az utóbbi időben konkrétan a nevükhöz köthető terrorcselekmény nem is nagyon történt, hiszen az ISIS uralja a terepet terrorfronton....

Most én érzem csak, hogy a választásokra akarják 'rátolni' ezt a figyelmeztetést vagy beharangoznak valamit, ami bekövetkezhet akkor, ha a választások kimenetele nem az 'elvárt módon' alakul és szükséges egy azonnali káosz vagy drasztikus esemény?

Remélem nincs igazam, túlgondolkodtam a dolgot és minden egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve... Vagyis nem lesz semmi durva... Hamarosan megtudjuk, de valami miatt olyan érzésem van, hogy 'komoly folyamatok' indulnak el az USA-ban"(SBG Buddha - Vilaghelyzete)
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Underground
Mindíg itt ólálkodik!
*****
Hozzászólások: 198« Válasz #151 Dátum: 2016-11-12, 14:42:19 »

Súlyos faji és politikai háború van kibontakozóban az USA-ban, mely polgárháborúvá alakulhat pontosan a TERVEK szerint!
Utcai összecsapások, tüntetések, az ellenfél táborainak harca következhet, következik....
Nemsokára nem csak táblákkal vonuló tömegeket látunk majd, hanem elkezdődik a hidak lezárása, autóutak elfoglalása és a kőkemény atrocitások időszaka, amikor egymás ellen lépnek fel az emberek és nem békésen tüntetgetnek...
Soros és a felette álló erők elhozzák az 'arab tavasz' pusztítását az 'amerikai tavaszba'?
Indulhat a 'színes forradalom'...

http://vilaghelyzete.blogspot.nl/2016/11/sulyos-faji-es-politikai-haboru-van.html?m=1
Naplózva

"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója"
Oldalak: 1 2 3 [4]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: