Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat
Főoldal arrow Fórum arrow Dévaványa Város fórumaarrow Dévaványaarrow Nem szégyellik magukat?
Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
Hírek:
 
Oldalak: 1 ... 30 [31]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nem szégyellik magukat?  (Megtekintve 128775 alkalommal)
Tóth István
Gumi
**
Hozzászólások: 26« Válasz #300 Dátum: 2016-02-27, 19:58:24 »

http://www.beol.hu/bekes/kozelet/igerte-megsem-vallalt-munkat-az-orvos-devavanyan-653347

Leírom ide is, mert mikor valánszki róbert-ról írok érdekes mód eltűnik a BeÓl-ról a kommentem!  Hááát

Az nem jutott a nem tisztelt városvezetés eszébe, hogy pont az ők korruptsága miatt nem megy oda senki? valánszki már mindenkit kirúgot vagy megzsarolt aki a feketére nem azt mondja hogy naracssárga. Ez a helyzet dévaványán T. focibíróból avanzsált Licska Balázs "újságíró" úr! Nem csak azt kell leírni amit a polgármeter elküld leközlésre. A lényeg, hogy új fital pap már van, így temetni lehet. Gyógyítani meg minek igaz?
Naplózva
Tóth István
Gumi
**
Hozzászólások: 26« Válasz #301 Dátum: 2017-07-17, 18:43:20 »

Nos régóta jelentkeztem egy kis kritikával, de mivel mostanában azok az emberek akik ellátnak információval kicsit hanyagoltak. Gondolom a Városnap miatt! Apropó ha már városnap! Információim szerint felejthető volt a buli, de a retro discó mindent vitt! Azért volt egy érdekes szösszenet, méghozzá az Önkormányzat amatőr fotósa azon belül is Kutyás úr nem általkodtta kinyilvánítani, hogy igazából csak Ő (sic) fotózhat a rendezvényen hivatalosan. Természetesen az önkormányzat által beszerzett fényképezőgéppel, amit úgy hirdet ő saját maga vett. Egy régebbi írásomban kifejtettem, hogy ez az ember egy ketyegő bomba, hiszen ki tudja mikor követ megint el egy öngyilkosságot. Információm szerint Pár éve letörten híresztelte mindenkinek, hogy agydaganata van. Magyarul azt sem lehet neki elhinni amit kérdez!  Mit is lehet erre írni!

Visszatérve Valánszki hősiesen kiépített kapcsolata egészen Gyomaendrődig tudott elnyújtózni, a műanyag ablakos Németh Dezső portájáig! Mint olvasható a Fővédnökök a fidesz tolvaj banda Latorcai Jánosa illetve az útbiztos Dankó Béla aki elintézte a Valánszki famíliának, hogy senki más ne nyerjen földet a Túzokrezervátumban csak ők! ezt később iratokkal szeretném külön kivesézni! Apropó útbiztos! információm szerint már rég készen kéne lennie a gyomai útnak, de érdekes módon ez el lett felejtve. Valánszki ugyan szinte minden héten telefonon jelzi ezt Dankónak, de információm szerint jelenleg az útfelújítás fedezetét a tolvaj fidesz ellopta, és új forrást keresnek gőzerővel átcsoportosítás révén.

Nos visszakanyarodva a városnapokra a rendezőség hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen Diósné Ambruzs Erzsébet halálával kiesett egy olyan ember, aki ha nem is tökéletesen, de elfogadható módon kordinálta az egészet. Magyarul full amatőr volt mindenki! Persze ez kívülről szinte láthatatlan volt.

Azért még egy mocskos dolgot leírok a polgármesteretekről! Mikor Diósné meghalt, természetesen mint az lenni szokott, az önkormányzat saját halottjaként aposztrofálták. Ez azt jelenti, hogy ilyen esetben minden költség az önkormányzatot terheli. Amivel nincs is semmi baj, a baj ott kezdődik, hogy Valánszki közvetlen utasítására a díszsírhely mellé még halála után 2 azaz kettő havi bért is kiutaltatott a családnak. Ami érdekes, hogy mikor egy takarítónő halt meg az önkormányzatnál nemhogy kettő, de egy hónap bért sem kapott a család.

Lám Valánszki így tesz különbséget ember-és ember között! Novák Imrét az isten háta mögé elűzte Dankó Béla jelenlegi országgyűlési képviselővel egyetemben, melyben az alkoholista Kiss Károly igazi vamzerként készségesen közreműködött.  És ahogy lenni szokott a júdás meg is kapta "bérét" alpolgármester címében egy feltételezett kőműves szakmával a kezében! Azért írtam, hogy feltételezett, mert állítólag az erről szóló dokumentációt (szakmunkás bizonyítvány) még senki nem látta!

"az igazat nem hamisítom, a hamisat nem igazítom"

Tisztelettel:

Tóth István
17.07.2017
Rosenheim
Germany

Ha ezt az írást törölnék a facebook oldalamon is elérhető minden írásom!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009828871338
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 [31]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Advertisement

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!