Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2017. Augusztus 21.
Hétfő, Sámuel és Hajna napja van.



Főoldal
Advertisement
Vona Gábor: az NDK a példa a bérek rendezésére
2017. August 20.

 Vona Gábor elkerülhetetlennek nevezte a bérek rendezését a Jobbik augusztus 20-i rendezvényén a Városligetben, ahol útnak indította a párt által kezdeményezett európai bérunióról szóló aláírásgyűjtést. Az ellenzéki pártelnök a bérunióra pozitív példaként említette az NDK-t. A Jobbik miniszterelnök-jelöltjének értékelése szerint változtatni kell, mert Magyarország nem érzi jól magát Európában. Az európai polgári kezdeményezés nem arról szól, hogy a bérek egyik napról a másikra megemelkednek, sem arról, hogy Brüsszel adjon több pénzt, vagy a kormány automatikusan emeljen - fejtette ki a néhány 100 fős hallgatóság előtt, hozzátéve: meg kell reformálni Európát, ugyanis szerinte nem működik igazságosan és szolidárisan.

Tovább...
 
Újraindult városunkban a Webkamera!
2017. August 18.

 Újraindult városunkban a város eddigi egyetlen webkamerája, amit ismét megtalálhatnak az érdeklődők oldalunk főmenüjében, vagy IDE kattintva. Mint ismeretes a webkamera információs vonala, a lebontott téglagyári kéményen elhelyezet átjátszó bázisállomásról működött, így annak lebontása után elnémult városunk kamerája. Volt főszerkesztőnknek, Erdős Csabának köszönhető, hogy ismét megoldás találtatott a problémára, és régi fényében működik városunk kamerája immár HD minőségben, melyet ezúton is nagyon köszönünk neki.

Tovább...
 
Kerékpáros és segédmotoros ütközött össze, a Hunyadi és a Kossuth úti kereszteződésnél
2017. August 16.

 Városunkban, 2017.08.15.-én a Kossuth Lajos utca és a Hunyadi János utca kereszteződésében 9 óra 15 perc körül egy kerékpáros és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi összeütközött. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba, írja a Keleten.hu rendőrségi információkra hivatkozva.

Tovább...
 
Városunkból, Máté Larura lett a Kunország Szépe választás első udvarhölgye
2017. August 14.

 Augusztus 12.-én a 2017-es Kunország Szépe választást a debreceni Simon Kitti nyerte meg. Első udvarhölgye Máté Laura Dévaványáról, második udvarhölgye pedig Gugolya Annamária Szolnokról. Újra egy színpadon állt a Nagy Duett korábbi sztárpárosa. A Kunország Szépe Választás sztárvendége Pál Dénes volt, akihez egy szám erejéig csatlakozott az est háziasszonya, Demcsák Zsuzsa is.

Tovább...
 
Összefogott a Fidesz és az MSZP a jobbikos bérunió ellen
2017. August 09.

Példa képUjhelyi István, a Magyar Szocialista Párt alelnöke tegnapi sajtótájékoztatóján a Jobbik által indított Bérunió Európai Polgári Kezdeményezés ellen foglalt állást. Ezzel újabb tanúbizonyságát adta annak, hogy az identitásválságba került MSZP nemcsak jövőképpel és programmal nem rendelkezik, de már a szociális elkötelezettség és baloldali értékrend látszatát sem tudja és nem is akarja fenntartani, inkább a Fidesz jóindulatát keresi. Az Európai Bizottság által május 22-én elfogadott béruniós kezdeményezés elutasításával a szocialisták a Fidesz mellé álltak annak a velejéig korrupt politikai és gazdasági rendszernek a kiépítésében, mely elől már magyar fiatalok százezrei menekültek külföldre vagy tervezik az ország elhagyását.

Tovább...
 
Vonatnak ütközött és felboult egy autó a gyomai úton
2017. August 02.

 A Gyomai úton, egy vasúti átjáróban 2017. augusztus 1-jén, 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy motorvonatnak. Az autó az ütközés következtében felborult, vezetője könnyebben megsérült, írja a Keleten.hu a rendőrségre hivatkozva.

Tovább...
 
Fáradtolajat tartalmazó tartályok gyulladtak meg Ecsegfalvánál
2017. July 23.

 A keleten.hu olvasója jelezte a portálnak, hogy valami nagyon ég Ecsegfalva határában, melyről egy képet is küldött a hírportálnak. A portál a katasztrófavédelem információja szerint azt írja, hogy újrahasznosításra váró, fáradtolajat tartalmazó tartályok gyulladtak meg egy ecsegfalvai telephelyen. Több város tűzoltói dolgoznak a telephelyen a lángok elfojtásán. A szeghalmi, a mezőtúri, a karcagi, a szolnoki, a békéscsabai és a kisújszállási tűzoltók dolgoznak a lángok megfékezésén.

Tovább...
 
               

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!