Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Március 19.
Hétfő, József és Bánk napja van.Főoldal arrow Hírek arrow Városunkba költözött a Fideszes stróman Pénztáros Lőrinc?
Városunkba költözött a Fideszes stróman Pénztáros Lőrinc?
2018. January 02.

Példa képA cím egy kicsit csalóka, így elöljáróban leszögezzük, hogy szó sincs róla, hiszen se kastélya nincs városunknak, se pedig normális idevezető útja. Az utóbbit nem kis túlzással köszönhetjük Dankó Béla országgyűlési képviselő úrnak, (mellesleg Békés megye útügyi biztosa is) aki amellett, hogy egyszer sem szólalt fel szinte a parlamentben, de még a gyomai út javítását is kampánycéllal csúsztatta át 2017-ről 2018 tavaszára.

No de térjünk vissza eredeti címünkhöz. A Demokratikus Koalíció Békés megyei szervezetének önkormányzati képviselője Árgyelán György a Csaba Tv-ben értékelte az elmúlt évet, és kiemelte, hogy a Fideszes stróman a rossz út miatt helikopterrel közlekedik nyaralójába Dévaványára. Mint az a híradásokból kiderült, a Fidesz által milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg a Békés megyei vadászkastélyát, ami ugyan nem Dévaványán van, hanem Bélmegyeren.

Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy ha a rossz út elhangzik, akkor sokaknak Dévaványa jut először az eszükbe. Ha mást nem is, ezt legalább elérte Dankó Béla országgyűlési képviselő, Dévaványán. Az ominózus elszólást, mely cikkünket ihlette, 2:46-tól keresse.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!