Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Március 19.
Hétfő, József és Bánk napja van.Főoldal arrow Hírek arrow Hazug médiumot csinált a Fidesz a Magyar Televízióból!
Hazug médiumot csinált a Fidesz a Magyar Televízióból!
2017. December 01.

Példa képHihetetlen médiatörténelmi eseménnyel lett gazdagabb a magyar közszolgálati televíziózás. A történet nagyon egyszerű. A Jobbik, és annak miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor szerdán szervezett (volna) egy rendezvényt Karcag szépkorú lakóinak, azonban egyszer csak megérkezett busszal 100-150 roma polgártársunk, majd belépőjegy nélkül helyet foglaltak a nyugdíjasok között. Ezután a köztévé, mintha nem lenne holnap, mégis lehozott egy olyan híradós anyagot, ami Vonáról és a cigányokról szól, csak az elmaradt balhé helyett inkább azt találták ki, hogy a Jobbik elnöke éppen megvette a cigányokat a választásokra.

Azokat a cigányokat, akiket ugye pont "ők" állítottak oda Vona elé, nem pedig a Jobbik elnöke hívott meg. Az N1TV Facebook-oldalán pénteken megjelent Vona Gábor teljes, vágatlan beszéde, mely bizonyítja, hogy egyáltalán nem volt szó ilyesmiről.

A Jobbik közleménye:

Amilyen a miniszterelnök, olyan a közmédiája: hazug Orbán Viktor közmédiája pont úgy hazudik, mint Orbán Viktor. A parlamentben vitára képtelen, helyette Terry Black-el, meg szemöldökcsipesszel támadó miniszterelnök közmédiája, átvéve a keresztapa stílusát ezúttal Vona Gábor karcagi nyugdíjas-találkozójáról hazudta azt főműsoridőben, hogy ott a Jobbik cigány embereket akart megvenni. Az N1TV által nyilvánosságra hozott vágatlan felvétel szerint sem ilyen, de még csak hasonló sem történt: Vona Gábor a nyugdíjasokhoz szólt, jó szórakozást kívánva nekik és minden megjelentnek a Jobbik nótaestjéhez, nem foglalkozva azzal, hogy a Fidesz milyen származású embereket, milyen lista alapján és milyen céllal szállított a Jobbik rendezvényére. Kérdezzük a köztévé munkatársait: el tudnak-e számolni az újabb hazugság után azzal a több mint 80 milliárdnyi közpénzzel, amit a lakosság hiteles tájékoztatására és nem hazudozásra kapnak? El tudnak-e számolni a lelkiismeretükkel, hogy a szakma helyett a Fidesz elvárásait teljesítik? Végül el tudnak-e számolni 2018 tavaszáig, mert ennyi idejük van még kiszolgálni az Orbán-féle új Rákosi-rendszert. Utána jön a valódi rendszerváltás, valódi sajtóval. Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel.


Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!