Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 24.
Szombat, Mátyás napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Fideszes diktatúra! - Blokkolták a tüntető férfi mobilját!
Fideszes diktatúra! - Blokkolták a tüntető férfi mobilját!
2017. November 30.

Példa képA hatóságok blokkolták a szabad Tibetért tüntető férfi, Hendrey Tibor és itt élő tibeti barátai mobiltelefonját. A Tibetet Segítő Társaság elnöke már vasárnap próbált tiltakozni a Deák térnél, amikor elhaladt ott a kínai miniszterelnök konvoja. A rendőrök azonban nem engedték, hogy lengesse a tibeti zászlót, igazoltatták, és garázdaság gyanúja miatt előállították. Szerdán is megpróbált tiltakozni a városban, de a rendőrség megint közbelépett.

Hendrey Tibor a hír Tv Egyenesen című műsorában elmondta: a mobiltelefonját sem tudja használni. Az mindenesetre érdekes, hogy 2008-ban a fideszes Balogh Zoltán még saját két kezével lobogtatta a tibeti zászlót a parlament előtt. Ennyire lehet bízni egy fideszesben!

Példa kép
 
„Se kifelé hívást, de befelé hívást nem tudunk fogadni. Olyan nagy a rettegés tőlünk, hogy esetleg valahogy valamilyen konspirációba kezdünk, és valahogy mégiscsak előkerül a Tibet-zászló menet közben, mert ugye ez a fő téma. Nem annyira az én személyem, és nem annyira a tibetiek személye, hanem az, hogy a kínai vendég nehogy lássa a tibeti zászlót, nehogy hallja, hogy Free Tibet!”

– fogalmazott.

 Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!