Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Január 19.
Péntek, Sára és Márió napja van.

Friss hírek

Főoldal arrow Hírek arrow Grófok, bárók, válogatott cigánylegények nem voltak a Fideszes Babák szülinapján, minden más igen
Grófok, bárók, válogatott cigánylegények nem voltak a Fideszes Babák szülinapján, minden más igen
2017. November 20.

Példa képSzép új fideszes világ! Míg az átlagembereknek az utólsó pillanatban elveszik a lakásukat, addig a kormányközeli fideszes emberek úgy ünneplik meg születésnapjukat, mint anno a kommunisták. Mint arról a Keleten.hu is beszámolt, a volt Kommunista Ifjúság Mozgalom volt vezetője, ma Szarvas város polgármestere Babák Mihály 3,5 millió forint jutalmat szavaztatott meg magának Szarvason.

Így tehát volt miből mulatozni! Nyolcfogásos ételkülönlegességek, köztük színművészek produkciója - így köszöntötték 70. születésnapján Babák Mihályt, Szarvas fideszes polgármesterét a Békéscsabai Jókai Színház Vigadójában. Az eseményről két szemtanú mesélt a Magyar Narancsnak, egyikük szerint ez természetes gesztus egy normális országban, a másikuk viszont nagyzolásnak tartja a felhajtást.

A Szarvastól 45 kilométerre tartott rendezvényre busz szállította a képviselő-testület tagjait, a helyi önkormányzati intézményvezetőket, a volt bírósági elnököt (és párjaikat). A vendégekhez Békéscsabán csatlakozott a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető Takács Árpád kormánymegbízott, Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat fideszes elnöke, de ott volt a szarvasi térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Dankó Béla, valamint Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke is. 

Nem maradt el az ajándékozás sem: a szarvasi képviselő-testület tagjai 10-10 ezer forinttal szálltak be, és ebből egy elegáns órát vettek a polgármesternek. Mint arról portálunk tegnap beszámolt, a szarvasi képviselőtestület csütörtöki ülésén utolsó napirendi pontként "teljesítmény ösztönzést" szavazott meg Babák Mihály fideszes polgármesternek, Hodálik Pál alpolgármesternek. A településvezető 3,5 millió, helyettese pedig 1,5 millió forintot kapott.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!