Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 24.
Szombat, Mátyás napja van.Főoldal
Advertisement
Grófok, bárók, válogatott cigánylegények nem voltak a Fideszes Babák szülinapján, minden más igen
2017. November 20.

Példa képSzép új fideszes világ! Míg az átlagembereknek az utólsó pillanatban elveszik a lakásukat, addig a kormányközeli fideszes emberek úgy ünneplik meg születésnapjukat, mint anno a kommunisták. Mint arról a Keleten.hu is beszámolt, a volt Kommunista Ifjúság Mozgalom volt vezetője, ma Szarvas város polgármestere Babák Mihály 3,5 millió forint jutalmat szavaztatott meg magának Szarvason.

Így tehát volt miből mulatozni! Nyolcfogásos ételkülönlegességek, köztük színművészek produkciója - így köszöntötték 70. születésnapján Babák Mihályt, Szarvas fideszes polgármesterét a Békéscsabai Jókai Színház Vigadójában. Az eseményről két szemtanú mesélt a Magyar Narancsnak, egyikük szerint ez természetes gesztus egy normális országban, a másikuk viszont nagyzolásnak tartja a felhajtást.

A Szarvastól 45 kilométerre tartott rendezvényre busz szállította a képviselő-testület tagjait, a helyi önkormányzati intézményvezetőket, a volt bírósági elnököt (és párjaikat). A vendégekhez Békéscsabán csatlakozott a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető Takács Árpád kormánymegbízott, Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat fideszes elnöke, de ott volt a szarvasi térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Dankó Béla, valamint Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke is. 

Nem maradt el az ajándékozás sem: a szarvasi képviselő-testület tagjai 10-10 ezer forinttal szálltak be, és ebből egy elegáns órát vettek a polgármesternek. Mint arról portálunk tegnap beszámolt, a szarvasi képviselőtestület csütörtöki ülésén utolsó napirendi pontként "teljesítmény ösztönzést" szavazott meg Babák Mihály fideszes polgármesternek, Hodálik Pál alpolgármesternek. A településvezető 3,5 millió, helyettese pedig 1,5 millió forintot kapott.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!