Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 24.
Szombat, Mátyás napja van.Főoldal
Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el az autót egy férfi városunkban
2017. September 28.

 A tulajdonos engedélye nélkül vitt el egy autót egy férfi városunkban. Jogosítványa nem volt, ráadásul ittasan ült volán mögé. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2017. szeptember 2-án, 18 óra 45 perc körül Dévaványán, írja a Keleten.hu megyei hírportál. A férfi, akinek soha nem volt jogosítványa, ismerőse autójával volt. Kiderült, hogy a kocsit a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, mert nem akart hazáig gyalogolni abból az italmérőből, ahol több pohár sört megivott.

Tudta, hogy ismerőse úgy szokta leállítani az autóját a háza előtt, hogy benne hagyja az indítókulcsot. Beleült a kocsiba, elindult, de a rendőrök néhány utcával arrébb leállították. A Szarvasi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés, járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett miatt indított ellene eljárást.

A bűncselekmények miatt elrendelt nyomozást a rendőrség 2017. szeptember 27-én lezárta, és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre, tájékoztatta a hírportált, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!