Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Január 19.
Péntek, Sára és Márió napja van.

Friss hírek

Főoldal arrow Hírek arrow Kitüntették a Fideszest, aki levénkurvázta a nyugdíjasokat
Kitüntették a Fideszest, aki levénkurvázta a nyugdíjasokat
2017. August 28.

Példa képMíg a Fidesz a Jobbikot szapulja Vona Gábor egy kifordított kijelentése miatt, addig a nyugdíjasok „vénkurvázásáért” kitüntetés jár Orbán Magyarországában, írja a keleten.hu. "Az Év Polgármestere Jász-Nagykun-Szolnok megyében" kitüntetést ki más is vehette volna át idén, mint Szalay Ferenc, Szolnok "vénkurvázós" polgármestere. Gratulálunk a díjat odaítélő grémiumnak az érzékeny és bölcs döntéshez! Kár, hogy nem alapítottak egy becsületrendet is, akkor Farkas Flóriánt is kitüntethették volna... Ilyenkor szokták mondani, hogy nagy az Isten állatkertje.

Jász-Nagykun-Szolnok megye közgyűlése „a településeinek fejlesztése, értékeinek gyarapítása, hírnevének növelése terén kiemelkedő teljesítményt elért, általános közmegbecsülést kivívott polgármesterek tevékenysége elismerésére alapította Az Év Polgármestere Jász-Nagykun-Szolnok megyében díjat” - olvasható Jász-Nagykun-Szolnok megye hivatalos honlapján. És e díjat pedig ki más is vehette volna át idén Orbán erős és büszke, ugyanakkor egyre abszurdabb Magyarországán, mint Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere. Nem nehéz visszaemlékezni arra, hogy Szalay november elején még azzal a "fantasztikus teljesítménnyel" vált országosan hírhedtté, hogy egy köztestületi ülésen mit sem sejtve, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja, "levénkurvázta” az egyik helyi ügyben a testületi ülésen megjelent idős, nyugdíjas hölgyeket. A meghallgatást elvileg a „a hölgyeknek köszönöm szépen a jelenlétüket” udvarias formulával zárta, azonban néhány másodperccel később már bizalmasan odasúgta társainak: „Ennyi hülye vén kurvát".

A videóban a 24. másodpercnél látható az ominózus, trágár jelenet:


A fenti jelenetsor kiválóan szimbolizálja a Fidesz nyugdíjasokhoz fűződő álszent és képmutató viszonyát. A szavazatok kellenek, de valójában ennyire becsülik a szépkorúakat. Sajnos nem emlékszünk az Orbán-Balog vezette Idősek Tanácsának akkori "bocsánatkérésre felszólító" reakciójára, talán nem véletlenül, ugyanis nem is volt ilyen. A polgármester cinikus és kaján vigyorát, a jól előkészített, kitérő válaszait, valamint azt, hogy végül hogyan nem mondott le, itt nézheti meg a kedves olvasó:


Persze végül is a polgármester valóban teljesítette a díj egyik kritériumát, hiszen jó néhány napig valóban szinte csak Szolnokról és annak trágár, a helyi nyugdíjasok méltatlan megalázásáról szóltak a hírek, vagyis a város „hírnevének növelése” ténylegesen megtörtént. Díj ide vagy oda, a kérdés azonban attól még kérdés marad: vajon ez használt-e Szolnok város megítélésének? Tessenek eldönteni! A Jobbik így reagált a kitüntetésre Jász-Nagykun-Szolnok megyében:

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!