Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 19.
Hétfő, Zsuzsanna napja van.Főoldal
Durván kiütötte ellenfelét a DSE (Videó)
2017. June 04.

 Idegenben lépett pályára városunk labdargócsapata az idény utólsó fordulójában Szeghalmon. Bár a papírforma inkább hazai győzelmet, vagy maximum döntetlent jósolt, de a vendégek igen kitettek magukért a rekkenő hőségben. Már a mérkőzés elején magához vette a kezdeményezést a DSE, hiszen az 5. percben Kéki Csaba indult a félpályáról, majd a védőkön átrágva a jobbra lepasszolt labda visszacsorgot elé, és mitegy 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot 0-1. Hét percet kellet várni Ernyes Róbert góljára, aki szintén a jobb oldalról lőtte ki a hosszú sarkot 0-2. 

4 percre rá Ernyes Róbert ismét kilőtte a hosszú sarkot, de immár bal oldaról 0-3. A 32. percben szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, melyet Mészáros küldött a DSE hálójába 1-3. A válasz inkább csak feltüzelte a vendégeket, így rá négy percre ismét Ernyes volt eredményes 1-4.A szünet után rögtön az első percben jelezte a DSE, hogy nem fogyott el a lendület, hiszen Gubucz Viktor is betalált a hazaiak hálójába 1-5. A 49. percben a hazaiak szép akciót hoztak össze, melynek gól lett a vége 2-5. Inkább olaj volt ez a tűzre, hiszen a 66. percben Adamecz István egy büntetőt értékesített, (2-6) majd a a 83. percben Barna Tamás adta meg a kegyelemdöfést az álmosan játszó hazaiaknak 2-7.

Szeghalmi FC–Dévaványai SE 2–7 (1–4)
Szeghalom, 200 néző.
Vezette: Barta Tibor.
Gólszerző: Mészáros M. (32.), Tóth G. (49.), ill. Kéki (5.), Ernyes R. (12., 16., 36.), Gubucz V. (46.), Adamecz I.(66. – 11-esből), Barna T. (83.)

Szeghalom: Baranyi – Vincze, Elek S., Veres, Turcsek Sz. – Abdul, Tatár, Boruzs K., Mészáros M. – Boruzs J., Tóth G. Csere: Szimilkó, Gál, László, Juhász, Kovács I., Hajdú. Edző: Turcsek Zoltán.

Dévaványa: Szász – Szalai B., Marton L., Kálai B., Barna T., Adamecz I., Kéki Cs., Somogyi T., Gubucz V., Tóth M., Ernyes R. Csere: Sági B., Nyíri R., Kovács Gy., Horváth B., Papp V., Pálfi J. Játékos-edző: Kovács Gyula.


Videó: Keleten.hu/Erdős Csaba
Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!