Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 24.
Szombat, Mátyás napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Seszták Miklós miniszter ismerőseinek kisvárdai szexshopja is kapott uniós támogatást
Seszták Miklós miniszter ismerőseinek kisvárdai szexshopja is kapott uniós támogatást
2017. June 02.

Példa képSeszták Miklós fejlesztési miniszter szűkebb pátriájába ömlik a pénz. Kisvárda lett az egyik legnagyobb haszonélvezője a kormány által tavaly év végén rendezett nagy költekezésének. Akkor az év utolsó napjaiban hirtelen 6,8 milliárd elkölthető forintot találtak a költségvetésben Kisvárdának, ebből negyedmilliárdot kifejezetten a miniszter szavazókörzetének csinosítására szántak, írja a 24.hu. Kisvárdára azonban külföldről is jön a pénz. Különösen a brüsszeli forrásokból. A kisvárosban uniós pénzből hoztak létre egy konferencia-központot, és az Európai Unió 15 millió forintját fordították a városközpont nyilvános illemhelyének kialakítására is. Arra viszont sehol máshol nem láttunk példát, hogy egy szexshop ablakából is olyan hirdetőtáblácskája kandikáljon ki, amelyen az olvasható, hogy

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A bolt a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív program (GOP) keretéből kapott támogatást. A 3,6 millió forintot ajándékbolt indítására ítélték meg öt éve, ám ma már módosított profillal, Szexuális kellékek és vicces ajándékok boltja néven üzemel az egység. A Kisvárdán és környékén megpályázott gazdaságfejlesztési támogatások odaítélésében már akkoriban is döntő szava volt Seszták Miklósnak.


Az ügyvédből lett kereszténydemokrata politikus, aki most mint fejlesztési miniszter viszi a pénzt a városba, korábban az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként vett részt a fejlesztési pályázatok elbírálásában. Seszták miniszter és felesége személyesen is jó viszonyt ápolnak a vállalkozó családdal: a szexshop tulajdonosa, Kecskésné többször megosztotta saját Facebook-oldalán a politikus képeit, és ezek között olyan, a konferencia-központban rendezett bulin készült fotó is akadt, amelyen Kecskésék együtt szerepeltek a miniszterrel.

A bolt egyik tulajdonosa cikkünk megjelenését követően telefonon azt mondta, hogy az uniós pénz hitel volt, amit az épület megépítésére vettek igénybe. A pénzt azóta visszafizették, a támogatás közzétételi kötelezettsége is lejárt, ezért a táblát is kiveszik a kirakatból.
Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!