Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Jobbik: az önkormányzatok mérjék fel, kinek kellene szociális alapon tűzifa (Videó)
Jobbik: az önkormányzatok mérjék fel, kinek kellene szociális alapon tűzifa (Videó)
2017. January 24.

Példa képCsökkenteni kell a tűzifa áfáját, amivel fehéredne a gazdaság és sokaknak érdemi könnyítést jelentene - jelentette ki Z. Kárpát Dániel, a Jobbik elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján, írja a Keleten.hu. Fontosnak nevezte, hogy az önkormányzatok mérjék fel, kinek kellene szociális alapon tűzifát biztosítani és ehhez mennyi állami támogatásra volna szükség. Ez sok fagyhalált előzhetne meg és nem kellene sok embernek szeméttel fűtenie - magyarázta.

A jobbikos politikus azt mondta: az állami erdészetek sem készültek fel a télre, tudomása szerint ugyanis elfogyott a száraz fa és csak nehezebben használható fát adnak ki. Z. Kárpát Dániel egyúttal továbbra is kiállt a Jobbik azon korábbi javaslata mellett, amely szerint vissza nem térítendő állami támogatást kellene adni az elavult tüzelőberendezések, kémények cseréjéhez.


Kiterjesztenék a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) használt ingatlanokra és felújításra is, utóbbin belül pedig például a szigetelés korszerűsítésére, azzal a feltétellel, hogy az ingatlan legalább "egy energetikai lépcsőt ugorjon" - mondta.

Keleten.hu
 
Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!