Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Békés megyében járt Vona Gábor
Békés megyében járt Vona Gábor
2016. November 23.

Példa képA Jobbik elnöke Békés megyei állomásain először Gádoroson tette tiszteletét, majd az orosházi piacon beszélgetet az igen tekintélyes számú emberekkel, írja a Keleten.hu. A Jobbik elnöke arról beszélt, hogy igyekszik legalább heti két alkalommal személyesen is beszélgetni az emberekkel, mert szerinte csak így lehet elkerülni, hogy a politikusok elidegenüljenek a magyar emberektől, és elfelejtsék, mik azok a problémák, melyek a társadalmat a legjobban foglalkoztatják.

Az ellenzéki politikus közölte, konkrét javaslata is van arról, mit tehetne az államfő, de ezt először személyesen Áder Jánossal szeretné megvitatni. A pártelnök felidézte, a Jobbik azért nem vett részt az alaptörvény módosításának november 8-i szavazásán, mert Orbán Viktor és a Fidesz nem volt hajlandó és képes arra, hogy az ellenzéki párt által kért egyetlen feltételt - a letelepedési kötvények megszüntetését - teljesítse.Fotó: Keleten.hu

A Jobbik ugyanakkor fenntartja, hogy szükség van az alaptörvény-módosításra. Ennek jeleként lényegében szóról szóra beterjesztették ugyanazt a javaslatot, mint Orbán Viktor, egyetlen mondattal kiegészítve, amely alkotmányellenessé tenné a letelepedési kötvényeket - közölte Vona Gábor.

Hozzátette: a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik javaslatát azonban - "mondvacsinált" indokokkal - még napirendre sem volt hajlandó venni. A politikus szerint ez egyértelműen bizonyítja azt, hogy a kormánypártok számára az alaptörvény-módosítás nem is olyan fontos, mint azt a népszavazás után hangoztatták.

Keleten.hu

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!