Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Kapcsolat

Ma 2017. Június 28.
Szerda, Levente és Irén napja van.Főoldal arrow Hírek arrow Saját alaptörvényüket nem szavazták meg a bugyuta Fideszesek
Saját alaptörvényüket nem szavazták meg a bugyuta Fideszesek
2016. November 21.

Példa képEnnyire fontos a Fidesznek a bevándorlási kvóta Fontosabb a letelepedési kötvény a Fidesz–KDNP-nek, mint az uniós bevándorlási kvóta elleni védekezés a Jobbik szerint. Az igazságügyi bizottság kormánypárti többsége nem támogatta az ellenzéki párt alaptörvény-módosító javaslatát, így arról egyelőre nem is tárgyalhat az Országgyűlés. Az ellenzéki párt a letelepedési kötvény megszüntetéséről szóló egy mondattal egészítette ki Orbán Viktor november elején elbukott javaslatát. Ebbe az egy mondatba kötött bele a kormánypárti többség, mondván, hogy az nem egyértelmű.

„A Fidesznek nem sürgős és nem fontos ez a javaslat. És ezzel együtt az alaptörvény-módosítás javarészt a saját alaptörvény-módosításuk. Ha ez így van, akkor el kellene számolni a választópolgárok felé, hogy miért hazudtak, hiszen azt mondták, hogy ha november 8-án nem történik erről szavazás, véget ér a világ, nem lehet eltolni egy héttel sem, két héttel sem. Dönteni kell erről” – jelentette ki Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő.

Portálunk jelen van több közösségi oldalon is, kérjük használd az alábbi ikonokat a különböző megosztásokhoz!
Facebook Google+ Twitter Tumblr VKontakte
 
Advertisement
               

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!