Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Nesze neked polgári kormány! - Afrikaiaknak árulja a magyar állampolgárságot a Fidesz
Nesze neked polgári kormány! - Afrikaiaknak árulja a magyar állampolgárságot a Fidesz
2016. November 09.

 2016. november 8.-án szavazott a parlament az alkotmány hetedik tervezett módosításáról, amely a kvótaalapú betelepítésekről szólt, a javaslat azonban nem kapott szavazattöbbséget. A kétharmados többségétől az év folyamán megfosztott kormány ugyanis nem volt hajlandó elfogadni a Jobbik azon kérését, hogy szüntessék meg a letelepedési kötvények árusítását, ezzel pedig ne biztosítsanak kiskaput a gazdag migránsoknak a magyar állampolgárság megszerzéséhez. A kormány nem volt hajlandó lemondani az anyagilag is jól tejelő kötvénykibocsájtásról, a nemzeti radikális párt éppen ezért csak félmegoldásnak látta az alkotmánymódosítást, így nem nyomtak ma gombot.

Kiknek és hol akar a Fidesz magyar állampolgárságot pénzért eladni?
A sokat emlegetett letelepedési kötvényekről azonban keveset tudni, mivel erről a kérdésről a kormányközeli médiumok csak igen ritkán és akkor is csak szűkszavúan írnak.

Példa kép

Ami érthető is, hiszen míg otthon a Fidesz-KDNP migránsellenes politikát folytat, addig Afrikában azért rimánkodnak, hogy minél többen telepedjenek le Magyarországon, na nem ingyen, hanem igen szép pénzért cserébe.

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” – így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin lapszámában jelent meg, ahol afrikai gazdag migránsokat toboroznak, hogy jöjjenek Magyarországra, legyenek magyar állampolgárok.


A fizetett hirdetéshez egy szöveges anyag is tartozik a lapban, ahol Garamvölgyi Balázs bahreini konzul ecseteli a letelepedési kötvény lehetőségeit és előnyeit. Garamvölgyi nemrégiben azzal is magára vonta a magyar sajtól figyelmet, hogy Orbán Viktor lányával és vejével, Orbán Ráhellel és Tiborcz Istvánnal együtt járt a bahreini energiaminiszternél, ám azt máig nem tudni, hogy a miniszterelnök családja és a diplomata milyen okból tárgyalt a dúsgazdag arab miniszterrel. Orbán lányáék azt állítják, hogy csak magánjelegű beszélgetésre és egy kávé erejéig találkoztak az arab politikussal, ám számos anyaországi lap a találkozó hátterében épp a letelepedési kvótabiznisz körüli tárgyalásokat véli valódi oknak.


A letelepedési kötvények egyébként nem olcsóak, hiszen 300 000 dollárba kerülnek, azonban ennek ellenére eddig 4000-et adtak el belőle, többet mint ahány migránst Junker Magyarországra szeretett volna telepíteni a kötelező kvótával.

Forrás: Delhír.hu
Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!