Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Dankó Béla és Babák Mihály is ott volt azon a rendezvényen, ahol a rendőrgyilkos fia
Dankó Béla és Babák Mihály is ott volt azon a rendezvényen, ahol a rendőrgyilkos fia
2016. November 07.

Példa képA Fidesz-KDNP nem vizsgálná, hogy mit kerestek képviselőik egy rendezvényen a bőnyi rendőrgyilkos fiával, ifj. Győrkös Istvánnal. Vona Gábor esetében azonban már az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságával vizsgáltatnák ki ugyanezt. Az ellentmondásról Hollik Istvánt, a kormánypárt országgyűlési képviselőjét kérdezte az Alfahír vasárnapi sajtótájékoztatóján. Válaszából úgy tűnik: a fideszes politikusok esetében nincs gond, ha ifj. Győrkössel vannak egy társaságban. A kormány által összegründolt Habony-média szombaton bedobott egy „leleplezőnek” szánt képet, amin Vona Gábor a perzsa állam nagykövetségének 2011-es fogadásán egy társaságban látható ifj. Győrkös Istvánnal.

A rendezvényen számos fideszes politikus, és a külügyminisztérium is képviseltette magát. A Fidesz-KDNP ennek ellenére azonnal rá is vetette magát a témára, olyannyira, hogy rendhagyó módon vasárnapra még egy sajtótájékoztatót is összetrombitáltak. Hollik István kormánypárti politikus szerint a felvétel azt bizonyítja, hogy Vona Gábor kapcsolatot tart ifj. Győrkös Istvánnal. Azt is megállapította a fénykép alapján, hogy sok ideig beszélgethettek. A kormánypártok odáig mentek, hogy az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságától várják az ügy kivizsgálását.

A Jobbik a hírre reagálva közleményt adott ki, melyben azt írják, hogy a partin nem csak Jobbikosok vettek részt. A Jobbik közleménye:

"Az iráni nagykövetség által szervezett 2011-es rendezvényére az Interparlamentáris Unió magyar-perzsa baráti tagozatának akkori fideszes tagjaként hivatalos volt az alábbi kilenc képviselő: Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Monika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, Wittner Mária. A rendezvényen továbbá - a diplomáciai protokollnak megfelelően - a külügyi tárca is képviseltette magát. A Fidesz-médiában megjelent fotók nyomán várjuk a Fidesz vallomását: mely képviselőik beszélgettek még ifj. Győrkössel? Tisztában voltak-e ennek a személynek a személyazonosságával? Miről folytattak diskurzust? A Külügyminisztériumnak is tisztáznia kell magát: a tárca részéről kik vettek részt ezen a fogadáson? Ismerték-e a meghívottak névsorát? Találkoztak-e, beszélgettek-e ifj. Győrkössel?"

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!