Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2017. Október 17.
Kedd, Hedvig napja van.

Friss hírek

XML error: Invalid character at line 46, column 20

Főoldal arrow Hírek arrow Impresszum
ImpresszumA Dévaványa Közéleti Lapja tulajdonát képező írások, képek, videók és hanganyagok forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatóak. Bármiféle módosításukhoz a Szerkesztőség írásos beleegyezése szükséges! Tilos a Dévaványa Közéleti Lapja képeit, videóit a további felhasználás során megcsonkítani, illetve a vízjelet bármilyen egyéb módszerrel eltüntetni.

Hozzászólások

1. Felhasználóknak lehetősége van, portálunk bizonyos cikkeihez szöveges hozzászólásokat (Hozzászólás) fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. Hogy melyik cikkekhez van lehetősége a felhasználóknak hozzászólni, azt portálunk, a cikk tartalmát tekintetbe véve, mérlegelés alapján, szabadon határozza meg.

Hozzászólások írására és megjelenítésére portálunk harmadik fél (Disqus) által fejlesztett, üzemeltetett és fenntartott technikai megoldást használ (Disqus Plugin). A Disqus Plugin működéséért, esetleges hibáiért, a hozzászólások elvárt megjelenéséért, az oldal nem vállal semmilyen felelősséget.

3. Portálunk nem biztosítja minden tartalmához a hozzászólás lehetőségét, és egyes cikkeiből szubjektív mérlegelés alapján utólag kikapcsolja a hozzászólásokat lehetővé tevő modult, ezzel eltávolítja a korábban megjelent valamennyi hozzászólást, és megvonja a további hozzászólás lehetőségét.

4. Portálunk a hozzászólásokat szúrópróbaszerűen ellenőrzi és moderálja. A moderálás a Disqus Comment Plugin által biztosított lehetőségek szerint történik. A moderátoroknak lehetősége van a hozzászólások törlésére, illetve a megjelenést is tudják korlátozni.

A jelen szabályok rendelkezéseit súlyosan és/vagy ismétlődően megszegő felhasználói magatartás esetén a moderátorok az adott felhasználó valamennyi, a portál keretén belül közzétett hozzászólásának megjelenését korlátozhatják ugyanilyen módon.

A szerkesztőséggel, ITT léphet kapcsolatba.

Megbízott főszerkesztő:
Séllei Zsigmond

Online munkatársak:

Kiss Zoltán

Tárhelyszolgáltató:
TVN.HU Kft
1145 Budapest
Thököly út 105-107. II/227


© 2008
www.devavanya.com
Minden jog fenntartva!

 
Advertisement

         

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!