Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2017. December 12.
Kedd, Gabriella napja van.Főoldal
Advertisement
Ennél aljasabb és mocskosabb kormány még nem volt hatalmon Magyarországon mint a FIDESZ!
2017. December 08.

Példa képTisztességes versenyben nem tudja legyőzni a Fidesz a Jobbikot, így aljas módon kreált forgatókönyv szerint hatalmánál fogva az állami juttatásokat veszik el. Vona Gábor sajtótájékoztatón beszélt a Fideszes mocskosságokról! A Jobbik pártigazgatója szerint: Ami ma a Jobbikkal történik, az holnap a többi ellenzéki párttal is megtörténhet. Holnapután meg a magyar társadalom olyan csoportjaival is, amelyek útjában vannak a fideszes tolvajgépezetnek.

Tovább...
 
Hazug médiumot csinált a Fidesz a Magyar Televízióból!
2017. December 01.

Példa képHihetetlen médiatörténelmi eseménnyel lett gazdagabb a magyar közszolgálati televíziózás. A történet nagyon egyszerű. A Jobbik, és annak miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor szerdán szervezett (volna) egy rendezvényt Karcag szépkorú lakóinak, azonban egyszer csak megérkezett busszal 100-150 roma polgártársunk, majd belépőjegy nélkül helyet foglaltak a nyugdíjasok között. Ezután a köztévé, mintha nem lenne holnap, mégis lehozott egy olyan híradós anyagot, ami Vonáról és a cigányokról szól, csak az elmaradt balhé helyett inkább azt találták ki, hogy a Jobbik elnöke éppen megvette a cigányokat a választásokra.

Tovább...
 
Leszerepelt, és kiégett politikusokat indít újra a Fidesz
2017. November 29.

Példa képLeszerepelt, vállalhatatlan politikusokat indít újra több körzetben a Fidesz! A 168 Óra birtokába jutott lista szerint. Ezen több olyan fideszes is rajta van, aki 2014-ben elvesztette egyéni körzetét. Németh Szilárd rezsibiztos Csepelen, Menczer Erzsébet pedig Óbudán próbálkozhat újra jövő tavasszal. Orbán Viktor, Semjén Zsolt és Rogán Antal sem indul egyéniben, a propagandaminiszter belvárosi körzetében még nincs jelöltje a Fidesznek. A csalással vádolt Mengyi Roland kezét elengedte a Fidesz, ugyanakkor Simonka György újrázhat Békés megyében – annak ellenére, hogy a politikus korábbi cége ellen milliárdos csalás miatt vizsgálódnak.

Tovább...
 
Bővítik a kerékpárutakat városunkban
2017. November 29.

Példa képDévaványán megvalósuló pályázat került kihirdetésre a már sokat emlegetett TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretein belül. Az első körben beadott kerékpárút-bővítési pályázatot a bíráló bizottság kiválasztotta és nyertesnek ítélte, ezzel a döntéssel a Dévaványa belterületén elkölthető TOP források 861 millió forintra emelkedtek. A kiírt pályázat alapvetése szerint olyan beruházások voltak támogathatóak, melyek célja a fenntartható közlekedési módok előnyben részesítésével a lakott területen kívül elhelyezkedő munkahelyek és a település belterülete közötti kényelmes, akadálymentes és biztonságos kerékpáros útvonal kiépítése.

Tovább...
 
Engedélyt kapott városunk repülőtere
2017. November 29.

Példa képVárosunk határában található repülőtér működése a 2010-ben történt jogszabályi változások miatt ellehetetlenült. Hosszú, közel fél éves hatósági engedélyezést követően a Dévaványai Sportegyesület Sárkányrepülő Szakosztályának és az önkormányzat munkatársainak köszönhetően végre megkapta a repülőtér a régóta várt engedélyt. Az eddig nem nyilvános fel- és leszállóhely státusz helyett megkapta a VI. osztályú repülőtér besorolást.

Tovább...
 
Ittasan törte össze magát és borult az árokba a körösladányi úton
2017. November 26.

 Városunkban, a Körösladányi utcában 2017. november 26-án, 1 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi árokba hajtott, elesett és súlyosan megsérült. A kerékpáros férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, tájékoztatta a Keleten.hu portált Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tovább...
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!